Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Ezzel nem várhat!

Már a cég indulásakor elengedhetetlen a professzionális online üzleti jelenlét!

Azonosítsa cégét saját céges domainnévvel, e-mail címekkel és weboldallal, már a kezdetektől!

Ajánlatunkkal rendkívül gyorsan és kedvező áron regisztrálhatja cégnevét saját domainnévként és hozhat létre hozzá tartozó e-mail címeket és weboldalt.

A saját cégnevét tartalmazó e-mail (pl. info@sajatcegnev.hu) és honlapcímmel (pl. www.sajatcegnev.hu) már a kezdetektől professzionális benyomást kelthet azokban, akik cégével bármilyen formában online kapcsolatba kerülnek. (pl. rákeresnek a cégnevére google-ben)

Miért fontos, hogy saját, céges domainje és e-mail címei legyenek?

Az üzleti életben elengedhetetlen, hogy egy levédett domain névvel egyértelműen azonosítható legyen a cége.

MEGBÍZHATÓSÁG, HITELESSÉG

Ha Ön egy cegnev@gmail.com címről kapna levelet, teljesen biztos lenne benne, hogy az adott vállalkozáshoz tartozik? Hiszen, mint tudjuk, bárki, bármilyen - még szabad - gmail címet regisztrálhat...

A cégével online kapcsolatba kerülő partnerekben azonnal bizalmat ébreszt, ha már a cég indulásától saját cégneves domainje van, és ehhez kapcsolódó e-mail címeket használ, hiszen ebből egyértelműen tudhatják, hogy Ön/cége a feladó.

CÉGES WEBOLDAL, AKÁR MÁR MA

Honlapkészítőnk segítségével akár már ma - mindenféle programozói tudás nélkül - elkészítheti céges weboldalát, amelyen keresztül azonnal megismerhetik a céget és kapcsolatba léphetnek Önnel az oldal látogatói. Amennyiben nem kíván a weboldalkészítéssel bajlódni, úgy egyszeri díjért ránk bízhatja a honlap feltöltését.

A SPEEDPAGE csomag tehát tartalmaz mindent, amire szüksége lesz a profi internetes jelenléthez

Mindezt évi 9.900Ft-os áron.

A SPEEDPAGE csomag tartalma:

  • - 1db céges domainnév regisztrációja (pl. www.sajatcegnev.hu)
  • - korlátlan számú céges e-mail cím (pl. info@sajatcegnev.hu, nev@sajatcegnev.hu )
  • - 1GB reklámmentes, üzleti webtárhely
  • - egy online, egyszerűen kezelhetőmagyar nyelvű weboldal készítő rendszer használatát

Rendelje meg most a használni kívánt domain nevet!

Természetesen nem csak azt a nevet választhatja, amit levelünkben javasoltunk - megrendeléskor a domain ellenőrző mezőbe írja be a használni kívánt nevet, nyomjon az ellenőrzés gombra, és válassza ki az Önnek megfelelőt.

megrendelés

Megbízhat szolgáltatásainkban

Cégünk 2002 óta működik, akkreditált .hu domain regisztrátorok vagyunk, szervereink évi 99.9%-os rendelkezésre állással működnek.


Regisztrátorok vagyunk, így ellentétben pl. egyes viszonteladókkal, a céges domainnevet az Ön részére jegyezzük be, ezzel biztosítva, hogy a szabad szolgáltatóváltás lehetőségét.

A nálunk tárolt üzleti levelek és weboldalak ráadásul sokkal nagyobb biztonságban vannak, mint egy ingyenes szolgáltatónál (pl. gmail.com), hiszen szervereinket folyamatosan monitorozzuk, valamint napi adatmentést végzünk független backup szerverre a tárhelyen található file-okról.

Ügyfélszolgálatunkat probléma esetén 0-24 órában elérheti telefonon és e-mailben is.

CÉGES LEVELEZÉSRE NE HASZNÁLJON INGYENES SZOLGÁLTATÁS - MÉG A KEZDETEKKOR SEM!

Saját, céges e-mail címek használatakor nem fenyegeti az a veszély, hogy pl. megszünteti a szolgáltatását a gmail, freemail stb., és ha addig mindenhol azt a címet adta meg, hirtelen nagyon nehéz helyzetbe kerülhet majd.

Gondoljon bele, hogy mekkora kiadás és munkaerő ráfordítás lenne névjegykártyáin, autó és üzletfeliratain, szórólapjain és az összes online felületen javíttatni a megváltozott elérhetőségi adatait.

Nem beszélve a bizalmas üzleti információkról, adatokról - egy ingyenes e-mail címet használó céggel szemben minden üzleti partnere bizalmatlan lesz valamilyen szinten, hiszen mit várhat egy olyan üzletféltől, aki évi 10.000Ft-ot nem áldoz arra, hogy levelezését, üzleti titkait ne adja önként harmadik fél kezébe.

Mit tartalmaz pontosan a SPEEDPAGE csomag?

A céges domain regisztrációján túl:

Korlátlan számú, bárhol elérhető, független, üzleti e-mail fiókok

E-mail tárhelycsomagunkban korlátlan számú, saját, céges e-mail fiókot használhat, így nem kell aggódni az e-mail címek száma miatt. E-mailjeit POP3, IMAP, vagy webmail rendszerrel, weboldalunkon keresztül is elérheti bárhol, bármikor! Levelezését beállíthatja továbbá okostelefonjára, céges levelezőjébe, laptopjára, vagy táblagépére is.

1GB üzleti webtárhely

Webtárhely előfizetőink számára szerződésben garantált, évi 99.9%-os rendelkezésre állást, szerver oldali vírus és spam szűrést, napi adatmentést (független backup szerverre) és redundáns szerverkörnyezetet biztosítunk. Webtárhelyeinken PHP, MySQL, perl, CGI, támogatás biztosított. A tárhelyen egyedi weboldalak, wordpress, joomla, drupal, magento rendszerek is problémamentesen futtathatók.

Online, magyar nyelvű weboldal készítő rendszer

Ajánlatunk keretében most ingyenesen használhatja SPEEDPAGE weboldalkészítő rendszerünket is, mellyel könnyedén, programozói tudás nélkül készítheti el saját honlapját.

A rendszerrel egy cégbemutatkozó oldal követelményeinek leginkább megfelelő, gyors, mobilbarát, letisztult honlapja lehet, egyszerűen, programozói tudás nélkül. Ilyen honlapot vehet azonnal használatba:

Weboldal készítő rendszer

Ahogy látja, mindent tartalmaz a csomag, amire a profi internetes jelenléthez szüksége lesz - ne habozzon hát, rendelje meg most!

megrendelés

Gyakran ismételt kérdések

Programozói ismeretek nélkül tudom használni a weboldalkészítőt?

Minden bizonnyal Ön is el tudja készíteni saját weboldalát a SPEEDPAGE weboldal készítő rendszerével, ha dolgozott már wordben, és szokott szörfölni az interneten.

Honlapkészítő-admin

Weboldala igy fog kinézni, mikor használatba veszi - gyakorlatilag csak át kell nevezni a menüpontokat, átírni a leírásokat, kicserélni a képeket, igény esetén átszínezni és már használhatja is új weboldalát. Mindezt egy általunk fejlesztett, egyszerűen kezelhető, magyar nyelvű adminisztrációs felületen keresztül - a kezelőfelülete a képen látható.

Weboldal készítő rendszerünk általános webes, üzleti célokra tökéletesen megfelelő, amit esetleg nem tud, azt egyedi fejlesztésként beleprogramoztathatja, hiszen a rendszert mi készítettük, így a fejlesztése is teljesen rugalmas.

Önök is el tudják készíteni az oldalam?

Igény esetén természetesen mi is el tudjuk készíteni honlapját - küldje át az információkat, és mi "kulcsra kész" weboldalt adunk pár munkanapon beül.

Rendelje meg a szolgáltatást, nézze meg a weboldalkészítő rendszer adminisztrációs felületét, és ha bármilyen oknál fogva úgy dönt, hogy nem szeretne az elkészítéssel bajlódni, csak küldje el nekünk a weboldalon szerepeltetni kívánt menüpontok nevét, a menüpontok szöveges tartalmát (digitális, szöveges formátumban), valamint a felhasználható képeket - mi pedig ezekből kihozzuk a maximumot, és a tevékenységhez legjobban illő, megfelelően keresőoptimalizálási alapelveket figyelembe vevő weboldalt készítünk belőle 10 munkanapon belül. Ezt követően már bármikor egyszerűen frissítheti saját weboldalát.

Az előfizetés időtartama alatt bármikor kérheti tőlünk az extra kedvezményes ajánlatunkat, mely maximum 30 aloldal és/vagy galéria, blogbejegyzés feltöltését foglalja magában, az egyszeri feltöltési díj pedig mindössze 20.000Ft. Bővebb információ

Mennyire lehet egyedi weboldalam ezzel a rendszerrel?

Az, hogy ez egy kész portálrendszer, természetesen nem jelenti azt, hogy minden oldal teljesen ugyanúgy néz ki. Az egyes weboldalakon használt színek, betűtípusok, menüpontok, funkciók egyedileg konfigurálhatók. Lehet, hogy valakinek szüksége van blog, vagy galéria menüpontra, míg a másik ügyfélnek nincs... Egyik ügyfélnek fontos a többnyelvűség, míg másiknak nem.

Nézzen meg pár oldalt, ami a rendszerrel készült!

Weboldalkészítő referencia - art & flow Weboldalkészítő referencia - copyasz

... és még sokan mások. Ne késlekedjen, rendelje meg Ön is!

Ez kell nekem! Megrendelem!

További információra van szüksége?

Nézze meg weboldal készítő rendszerünk bővebb leírását