Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Cégnév regisztráció céges e-mail címekkel, weboldal készítő rendszerrel

Cégnevét most azonnal regisztrálhatja és létrehozhat hozzá tartozó e-mail címeket, valamint elkészítheti weboldalát.

Regisztráltassa cégnevét, hozzon létre hozzá kapcsolódó e-mail címeket (pl. info@cegnev.hu), és kezdje el feltölteni weboldalát is az általunk készített, ingyenesen használható, magyar nyelvű weboldal készítő rendszerrel.

A SPEEDPAGE csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lesz, évi 9.900Ft-ért.

A csomag tartalma:

  • - 1db céges domainnév regisztráció (pl. www.sajatcegnev.hu)
  • - 1GB üzleti webtárhely (jellemzők>>)
  • - korlátlan számú céges e-mail cím (pl. info@sajatcegnev.hu , sajatneve@sajatcegnev.hu stb.) használata (jellemzők>>)
  • - egy egyszerűen kezelhető, általunk fejlesztett, magyar nyelvű weboldal készítő rendszer ingyenes használata

Megrendelés esetén az "Ellenőrizze a domain nevet! " felirat alatti mezőbe beírva szabadon választhatja ki a használni kívánt domain nevet - pl. sajatcegnev.hu, és később Ön hozhat létre ehhez kapcsolódó e-mail címeket (pl. info@sajatcegnev.hu)

megrendelés

Egyszerűen használható weboldal készítő rendszer

Legyen ilyen nagyszerű honlapja gyorsan, egyszerűen, programozói tudás nélkül:

Weboldal készítő rendszer

SPEEDPAGE csomag rendelése esetén egy általunk fejlesztett, magyar nyelvű weboldal készítő rendszert vehet igénybe, mellyel könnyedén, programozói tudás nélkül készítheti el céges weboldalát.

Minden bizonnyal Ön is el tudja készíteni saját weboldalát a SPEEDPAGE weboldal készítő rendszerével, ha dolgozott már wordben, és szokott szörfölni az interneten.

Honlapkészítő-admin

Így fog kinézni, mikor használatba veszi - gyakorlatilag csak át kell nevezni a menüpontokat, átírni a leírásokat, kicserélni a képeket, igény esetén átszínezni és már használhatja is új weboldalát. Mindezt egy általunk fejlesztett, egyszerűen kezelhető, magyar nyelvű adminisztrációs felületen keresztül.

Weboldal készítő rendszerünk általános webes, üzleti célokra tökéletesen megfelelő, amit esetleg nem tud, azt egyedi fejlesztésként beleprogramoztathatja, hiszen a rendszert mi készítettük, így a fejlesztése is teljesen rugalmas.

Nem szeretne az elkészítéssel bajlódni?

Küldje át az információkat, és mi "kulcsra kész" weboldalt adunk

Ön csak elküldi nekünk a weboldalon szerepeltetni kívánt menüpontok nevét, a menüpontok szöveges tartalmát (digitális, szöveges formátumban), valamint a felhasználható képeket - mi pedig ezekből kihozzuk a maximumot, és a tevékenységhez legjobban illő, megfelelően keresőoptimalizálási alapelveket figyelembe vevő weboldalt készítünk belőle 10 munkanapon belül. Ezt követően már bármikor egyszerűen frissítheti saját weboldalát.

A SPEEDPAGE EXTRA csomag díja maximum 30 aloldal és/vagy galéria, blogbejegyzés feltöltését foglalja magában, az egyszeri feltöltési díj 20.000Ft. Bővebb információ

Mennyire lehet egyedi?

Az, hogy ez egy kész portálrendszer, természetesen nem jelenti azt, hogy minden oldal teljesen ugyanúgy néz ki. Az egyes weboldalakon használt színek, betűtípusok, menüpontok, funkciók egyedileg konfigurálhatók. Lehet, hogy valakinek szüksége van blog, vagy galéria menüpontra, míg a másik ügyfélnek nincs... Egyik ügyfélnek fontos a többnyelvűség, míg másiknak nem.

Nézzen meg pár oldalt, ami a rendszerrel készült!

Weboldalkészítő referencia - art & flow Weboldalkészítő referencia - copyasz

... és még sokan mások. Ne késlekedjen, rendelje meg Ön is!

Ez kell nekem! Megrendelem!

További információra van szüksége?